Enterijeri

Divizija SBC Enterijeri posluje u industriji pločastog namještaja i za svoje kupce nudi sveobuhvatne procese, od dizajna i razvoja do proizvodnje i prodaje. Zahvaljujući dugogdišnjem iskustvu i znanju u kreiranju i stvaranju namještaja po mjeri, divizija SBC Enterijeri nudi finalna rješenja pločastog namještaja kako bi ispunili očekivanja kupaca. Prilikom planiranja prostora i namještaja, pristup svakom klijentu je individualan uz prepoznavanje specifičnih potreba i prilagođavanja prostora namjeni i samom kupcu. Tokom trajanja svakog pojedinačnog projekta, tim naših stručnjaka supervizira cjelokupni proces, od ideje do realizacije. Najvažniji cilj svakog našeg uposlenika je zadovoljiti specifične potrebe kupaca, dok naša predanost i pružanje usluga savjetovanja našim kupcima u konačnici rezultira najboljim omjerom cijene i kvalitete. Mnoge kompanije su već prepoznale visok nivo profesionalizma, kvalitetu proizvoda i našu posvećenost što se ogleda u našim referencama vrijednim pažnje.

Fabrika koja se nalazi u sklopu Divizije SBC Enterijeri, smještena u Sarajevu, opremljena je modernom tehnologijom i opremom što osigurava efikasne i modernizovane proizvodne linije koje su u stanju poizvesti namještaj precizno prilagođen potrebama kupaca. Kako bismo ponudili što bolje iskustvo za individualne kupce i kompanije, uredili smo za Vas izložbeni prostor kojeg možete posjetiti svaki radni dan.

Posjetite nas!

* Indicates required field

Proizvodi / galerija

Klikni za više informacija

Showroom

Imamo specijalno dizajnirani showroom, gdje vam naši dizajneri  i arhitekti mogu pomoći oko dizajna i ponuditi najbolja rješenja za vaše potrebe i očekivanja. Posjetite nas i mi ćemo vam ponuditi najbolje opcije u dizajnu i opremanju. 

Radujemo se Vašoj posjeti!

Reference