SBC Hotelijerstvo

SBC Hotelijerstvo je divizija SBC doo. Pružamo profesionalne usluge u opremanju hotela i ugostiteljskih objekta. Smješteni smo u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, ali područje našeg djelovanja prelazi na regionalna tržišta. U proteklih nekoliko godina izrasli smo u regionalnog lidera u pružanju usluge  „one stop shop" za hotelijere i vlasnike ugostiteljskih objekata. U tom periodu steklil smo povjerenje mnogih vodećih brendova u hotelskoj industriji i za njih radimo kao predstavnici ili distributeri. Naš krajnji cilj je imati zadovoljnog klijenta, a to postižemo kontinuiranim zalaganjem u ostvarivanju najboljih rješenja, koja ce odgovoriti potrebama klijenata. Kako bismo to postigli, prvo detaljno sagledamo želje i potrebe klijenata te shodno tome sugerišemo najbolja rješenja i nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete.

SBC Hospitality ima široku ponudu namještaja, ugradbene opreme i operativnih sredstava za hotele i ugostiteljske objekte. Radimo direktno sa poznatim svjetskim fabrika u hotelskoj industriji.

* Indicates required field

OS&E

Klikni za više informacija

FF&E

Klikni za više informacija

Showroom

Imamo specijalno dizajnirani showroom, gdje smo u mogućnosti pripremiti i izložiti uzorne prostore za nadolazeće projekte. U kratkom vremenskom periodu možemo transformisati izložbeni prostor prema potrebama i zahtjevima klijenta te pomoći oko dizajna i opreme. Nemojte oklijevati kontaktirati nas kako bi napravili prezentaciju našeg showrooma i pokazali naše mogućnosti.

Radujemo se Vašoj posjeti!

Reference

Naši partneri

U posljenjih nekoliko godina izrasli smo u regionalnog lidera u pružanju „one stop shop“ usluge za hotelijere i ugostitelje. Stekli smo povjerenje vodećih brendova u hotelskoj industriji i za njih radimo kao predstavnici ili distributeri.