Enterijeri

Divizija SBC Enterijeri posluje u industriji pločastog namještaja i za svoje kupce nudi sveobuhvatne procese, od dizajna i razvoja do proizvodnje i prodaje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanju u kreiranju i stvaranju namještaja po mjeri, divizija SBC Enterijeri nudi finalna rješenja pločastog namještaja. Prilikom planiranja prostora i namještaja, pristup svakom klijentu je individualan uz prepoznavanje specifičnih potreba i prilagođavanja prostora namjeni i preferencijama kupca. Tok svakog pojedinačnog projekta supervizira tim stručnjaka - od ideje do realizacije.

Individualni cilj svakog člana SBC tima je odgovoriti na specifične potrebe kupaca, dok predanost i pružanje usluga savjetovanja moraju rezultirati najboljim omjerom cijene i kvalitete. Mnoge kompanije su već prepoznale visok nivo profesionalizma, kvalitetu proizvoda i posvećenost SBC tima, što se ogleda u referencama vrijednim pažnje.

Fabrika koja se nalazi u sklopu Divizije SBC Enterijeri, smještena u Sarajevu, opremljena je modernom tehnologijom i opremom što osigurava efikasne i modernizovane proizvodne linije koje su u stanju poizvesti namještaj precizno prilagođen potrebama kupaca. Kako bi se ponudilo što bolje iskustvo za individualne kupce i kompanije, pripremljen je izložbeni prostor koji se može posjetiti svakim radnim danom. 

* Indicates required field

Proizvodi / galerija

Klikni za više informacija

Showroom

Specijalno dizajnirani showroom gdje SBC dizajneri i arhitekti mogu simulirati budući prostor te u saradnji sa klijentom ponuditi najbolja rješenja u dizajnu i opremanju. 

Reference