SBC Hotelijerstvo

SBC Hotelijerstvo je divizija SBC doo koja pruža profesionalne usluge u opremanju hotela i ugostiteljskih objekta.

Divizija je smještena u Bosni i Hercegovini, ali područje djelovanja prelazi na regionalna tržišta. U proteklih nekoliko godina, SBC je izrastao u regionalnog lidera u pružanju usluge  „one stop shop" za hotelijere i vlasnike ugostiteljskih objekata. Stekavši povjerenje mnogih vodećih brendova u hotelskoj industriji, SBC za njih radi kao predstavnik ili distributer.

Misija kompanije je obezbijediti maksimalno zadovoljstvo klijenata, a to postiže kontinuiranim unapređenjima i ulaganjem internim razvoj kako bi ponudila najkvalitetnija, individualno prilagođena poslovna rješenja. Ta rješenja nastaju tako što naš tim detaljno sagleda želje i potrebe klijenata i prema njima kreira  najbolji omjer cijene i kvalitete.

SBC Hospitality ima široku ponudu namještaja, ugradbene opreme i operativnih sredstava za hotele i ugostiteljske objekte, a sarađuje direktno sa poznatim svjetskim fabrikama u hotelskoj industriji.

* Indicates required field

OS&E

Klikni za više informacija

FF&E

Klikni za više informacija

UZORNA SOBA

U svojoj specijalno dizajniranoj uzornoj sobi, SBC osoblje će u vrlo kratkom roku pripremiti uzorni prostor za nadolazeće projekte i do detalja simulirati prostor kako on treba izgledati u stvarnosti. Tom prilikom eksperti za enterijer mogu pomoći klijentima da donesu finalnu odluku o dizajnu i opremi. 

Na upit klijenta, SBC tim će rado napraviti prezentaciju i predočiti mogućnosti divizije Hotelijerstvo! 

Reference

Naši partneri